COMPANYIA SET SENTITS: CREACIÓN Y REPRESENTACIÓN DE ESPECTÁCULOS

Set Sentits es formación, pero también, es creación.
El colectivo SE7 SENTITS se formó por alumnos y ex-alumnos de Set Sentits + Teatre de l'Equilibri  para dar salida semi-profesional a proyectos creados durante los cursos avanzados del estudio.
Los espectáculos, fusionaban el teatro, con otras disciplinas, como la poesía, la música en vivo o la improvisación teatral.






PROYECTO ESTABLE:

"Y POR ESO ESTOY AQUÍ..."
(Espectáculo de improvisación dramática con música en vivo y dosis de poesía)



 TEASER DEL ESPECTÁCULO:



REPORTAJE EN BTV: Programa ÁRTIC:





MIEMBROS COLECTIVO 2017

 Héctor Huve
Jaume Muñoz
Raquel Jiménez
Mónica De la Rosa
Aleix Todotormentoso
Patxi Recaj
Clara Suñer
Salva Soler


Música:
Marina Tomàs 

Dirección:
Salva Soler



 
CURRÍCULUM DE LA COMPANYIA:

La companyia Set Sentits està formada per un grup d'artistes de diverses disciplines creatives, com ara el teatre, la poesia, el poetry slam, el rap i la música. El seu nexe en comú és que tots ells es van conèixer en les classes d'interpretació de Teatre de l'equilibri, impartides per Salva Soler.
El seu primer projecte en comú va ser un cabaret dut a terme a inicis de l'any 2015, on cada intèrpret aportava vàries peces de la disciplina de la que provenia. Es va dur a terme al teatre Almazen i duia el títol de “Cabaret dels Senti7s”. Al març del mateix any, Set Sentits va ser convidat a participar amb una peça de poesia escènica al Festival Kosmopolis 2015, dins de l'espectacle Alice in Wonderslam, aprofitant que molts dels seus membres són poetes orals, referents en disciplines com el Poetry Slam o el Spoken Word i en espectacles com el Prostíbulo Poético.Al juliol del 2015 la companyia estrena la seva primera obra de creació pròpia: Con las mismas manos de escribir. S'estrena al Convent de Sant Agustí.
Al 2016, entren nous membres i la investigació creativa del grup s'enfoca en la improvisació teatral i en com fusionar-la amb altres disciplines artístiques.
Fruit d'aquesta investigació neix, primer, una representació amb públic d'una Classe oberta, on el teatre es fusiona amb la realitat i on l'espectador pot sentir-se part activa d'un procès de classe dramatitzada, on textes clàssic es fusionen amb improvisació i amb escalfaments i exercicis de la pròpia classe.
La satisfacció amb aquesta línea de treball és la llavor que alimenta la necessitat de crear un espectacle, que és el que ara teniu entre mans.



Entradas populares de este blog

¿CUÁLES SON LOS CONTENIDOS DE MIS TALLERES DE POETRY SLAM Y POESÍA ORAL EN INSTITUTOS?

CURSO 2022-23 : TALLERES DE SLAM POETRY/POESÍA ESCÉNICA EN INSTITUTOS

TALLERES DE POETRY SLAM EN COLOMBIA: BOGOTÁ Y CARTAGENA DE INDIAS